Március 6-án végre megnyitott a Sajtkukac!
A kávék rendben vannak, finomak, jól néznek ki. Koffeinmentes, laktózmentes, és mandulatejes változat is van.
De a forró csoki már az agyamra ment! Komolyan!
Vásároltam egy tetszetős készítményt, amelyből elméletileg isteni forró csoki italt lehet készíteni.
Elsőre híg lett. Az íze borzalmas. Másodszor is. Harmadszor is.
Próbáltam így, próbáltam úgy, de nem lett jó. Csaknem a hajamat téptem…
Gondoltam, jobb lesz olvasni, és elővettem a dobozon lévő leírást. Talán korábban kellett volna…. 🙂
Éééééééés SIKERÜLT!…. Gondoltam én nagy büszkén. De olyan sűrű lett, mint egy puding. A tegnapi vendégem a gyerekeinek vitte, szerintem nem tudták meginni az elviteles pohárból. Kanalat is kell rendszeresítenem a Sajtkukacba, mert ehhez a forró csokihoz szükség lesz rá.
Végül, hosszas kísérletezés után elkészült a képen látható ital, amely már nekem is tetszik.
De arra is rájöttem, hogy a light forró csokinak semmi értelme! A forró csoki az legyen durva…